Mote trender

en retro moteestetikk

Alt om vintage klær er nydelig og gammeldags. Dette er plagg og stoffer fra en svunnen tid, selv om de tidene ikke er helt glemt. Selv om det er mennesker og trender som kommer og går, ser det ut til at appellen til antikke klær varer evig. Gammeldagse vintageartikler går aldri av moten. Gammelt er gull, og med god grunn. Etter å ha lest forslagene mine til vintageklær, vil du legge til noen få stykker til garderoben din. Noen av vintageklestrendene som for tiden er populære inkluderer denim, capris, høye støvler og skjørt.

Hva betyr begrepet “vintage motestil”?

Begrepet “vintage” brukes ofte for å beskrive klesstiler som er 20 til 100 år gamle og som gjenspeiler epoken de ble produsert i. En spesifikk klesplagg må oppfylle kravet om å ha en konkret representasjon av trender og moter som ofte forbindes med den spesielle epoken for å bli klassifisert som vintage. Vintageklær kan være nye, brukte, håndlagde eller til og med produsert, og de kan finnes i Haute Couture eller høykvalitets mainstream motebedrifter.

I tillegg må du være klar over at begrepet “vintage” har en veldig bred definisjon, så nye varer vil uunngåelig falle inn under denne paraplyen og gis vintage-betegnelsen for hvert tiår som går. Du bør også være klar over at alle gjenstander som for øyeblikket anses som vintage vil til slutt bli antikke. Et stykke vintageklær regnes som antikk hvis det er minst 100 år gammelt.

edgy mote sans

En motetrend som har fanget min interesse er det kunstneriske utseendet. Det er herlig å se kvinner som liker å kle seg på en måte som uttrykker deres individuelle sans for stil. Målet er å bryte bort fra standard styling og produsere noe unikt. Det kan være veldig sterke, levende farger og overdrevne trykk brukt i dette. Vanligvis vil klærne ha rare proporsjoner og eksentriske silhuetter. Mesteparten av det er hjemmelaget og håndlaget.

En stor del av det kunstneriske utseendet er kreativitet. Det kan være et antrekk som du raskt kan designe med en stoffskrap du allerede eier. Eller du kan bare ha en fasjonabel kreasjon fra en kreativ designer.