Kan jeg bruke den kunstneriske motestilen?

costume8

Personlig mener jeg at de med høy kreativitet bør bære den kunstneriske motetrenden. Denne stilen er ideell for deg hvis du liker å designe og skape noe nytt fra omgivelsene du bor i. Mange mennesker som liker det sjarmerende kunstneriske utseendet favoriserer uvanlige klær så vel som kreativt skapte produkter som fremhever skjønnheten i selve utseendet. Begrepet “kunstnerisk motestil” har en bred og ekstremt fleksibel definisjon, så å finne din egen tolkning vil kreve at du er fantasifull og modig nok til å teste ut ulike varekombinasjoner og eksperimentere med resultatene.

Hvorfor skulle noen velge å kle seg på denne måten?

Mesteparten av tiden kler folk seg på denne måten slik at de kan komme med en uttalelse om seg selv og stå opp for tingene de tror på, samtidig som de sender et subliminalt budskap til samfunnet. De er vanligvis tiltrukket av håndlagde ting laget av førsteklasses materialer, eller i det minste til alt med en spesiell verdi når det gjelder materiale. Det faktum at graden av attraktivitet til denne motestilen vil avhenge av den personlige smaken til personene som bruker den, gjør den til en motestil som gir folk mest frihet, noe som er en av dens vakre aspekter.

Kleskode for kvinner:

For eksklusive anledninger som formelle bryllup, veldedighetsgallaer, elegante feriefester og prisutdelinger, er en te- eller gulvlang kjole veien å gå. Bli en stjerne for kvelden ved å vise frem et fantastisk ensemble av sateng, taft eller perler. Vurder en Hepburn-inspirert søyle eller en A-linje i skarlagen, marineblå eller smaragd, som står i kontrast til svart og ser bra ut på en rekke hudtoner, råder Guillemette.

Når det gjelder smykker, anbefaler han “velg et dristig kjede eller hengende øredobber, men aldri begge deler.” Når du er i tvil, gå for utprøvde klassikere som perle- eller diamantdråper i stedet for noe mer kostymeaktig. Invester i en metallisk veske som kan kles opp eller ned for alle festene dine; en kveldssekk er også et behov.