Hvordan bør jeg kle meg riktig i Grunge-klær?

costume2

ved hjelp av en ekstra stor jakke i sort skinn

En svart skinnjakke er et av de vanligste tilbehørene som grunge-moteister har i skapet sitt. Husk at det å bruke svarte skinnjakker som er ekstra store i størrelse er avgjørende hvis du vil kle deg riktig i grunge-motetrenden. Forsøk derfor å velge svarte skinnjakker som er større enn den vanlige størrelsen din, i stedet for å velge en som har samme størrelse som kroppen din.

iført hvit T-skjorte, vanlig

Dette er noe du absolutt må ha, og det er muligens et av de beste kjøpene du noen gang vil gjøre. Din svarte ekstra store skinnjakke ville se bra ut med en vanlig hvit T-skjorte. Etter det bør du style håret på en måte som virker ustelt, lik hvordan det ville sett ut hvis du nettopp hadde reist deg ut av sengen, for å inkludere noen grunge-inspirerte aspekter. For å gi den siste grungy touchen til din generelle stil, kan du ønske å sette på en livlig rød leppe med leppestift.

Grunge-stilen på 1990-tallet

For litt inspirasjon kan det være lurt å se tilbake på grunge-motetrenden på 1990-tallet. Å rocke et edgy utseende som fanger ånden i denne alderen er gjort enkelt takket være gjenoppblomstringen av denne typen mote, som nylig har vunnet i popularitet. Det eneste du trenger å gjøre er å tilkalle din opprørske ånd innenfra og akseptere ufullkommenhetene dine. Baggy former, sammenstøtende mønstre, ripede jeans, metalliske jakker og metalliske jakker er bare noen få eksempler på disse “slem-attitude”-antrekkene.