Gi en ny vri på den klassiske hvite kjolen

costume4

Det er klart at dette ikke er Bruden Kjole Penelope Cruz, men den spanske skuespilleren modell løsning og de siste Oscars. Men tror du ikke det kunne godt se en brudekjole var perfekt for enhver kvinne?! Fordi kjolen er fantastisk.

Noen ganger tror vi at når det gjelder brudekjole design alt er sagt, men så oppdager vi tusen nye design, med små detaljer, tilbehør og tekstiler som gir en ny vri på den klassiske hvite kjolen.

Kjolen som passer din kroppsfasong


Dette er tilfelle av Bride 2009 Collection St. Patrick og jeg må si at etter å ha sett design … Jeg vet ikke hvor jeg skal bo. Dette er en variert samling av brudekjoler hvor fellesnevneren er elegansen. Kan like mer eller mindre en brodert tyll skjørt eller stil, men sannheten er at alle er kledd veldig elegant, delikat og ingenting overblåst.


Noen av dem har en montert design og andre mer voluminøse skjørt med blonder, tyll, plissert, laget med stoffroser, tyll spilt i snødekte hvite eller nyanser av elfenben og en rekke stiler, tror jeg, kommer til å møte forventningene til alle bruder. Tid for vinterbryllup


Hvis du ønsker å se alle modeller, 105 totalt og er alle vakre, interessant kan du besøke deres hjemmeside her. I tillegg forteller jeg deg at San Patrick-samlingene er i de beste butikkene rundt om i verden, Europa, Nord-Amerika, Amerika, Asia, Midtøsten, Australia og Afrika. For eksempel, her i Spania finne sine design i mange byer, men i Madrid er Kalinda erg, Interwoven, Azalea Brides Goa, Cele, Paula Brides og Wedding Center, blant andre butikker.


Hvis du vil vite om St. Patrick design er tilgjengelig i din egen by eller land på samme nettside kan du utføre et søk i en enkel og rask.